De Vereniging

28 April 1938 is de vereniging opgericht en zijn de statuten vastgesteld. De eerste wijziging werd doorgevoerd 5 April 1955 en de laatste keer dat er een wijziging werd doorgevoerd was op 29 April 1985.

12 Mei 2017 zijn de Statuten opnieuw opgesteld en bekrachtigd door mr. A.W.M. Overtoom notaris te Benningbroek.

Voor het Huishoudelijk Regelement klik hier

Een vereniging als “De Laatste Eer' werkt met vrijwilligers en zonder winstoogmerk.
Elk lid heeft inspraak in het beleid dat de vereniging voert.

De contributie wordt ieder jaar in de algemene ledenvergadering vastgesteld door de leden zelf.
Momenteel bedraagt de contributie €7,00
per gezin per jaar, inclusief inwonende kinderen tot 18 jaar.
Voor dit bedrag zijn de leden, in geval van overlijden, verzekerd van de zorg gegeven door de vereniging.

Wanneer leden verhuizen behouden zij hun rechten, mits het lidmaatschap wordt voortgezet. Eventuele extra kosten zullen natuurlijk wel in rekening worden gebracht.

Het bestuur bestaat uit tenminste 3 personen.
Het huidige bestuur bestaat uit 5 personen t.w. het dagelijks bestuur, de voorzitter, de secretaris en de penningmeester en verder uit 2 bestuursleden.

Dagelijks bestuur:

dhr. H.A. Schraa                                  voorzitter